Close sidebar
Close sidebar

Salvamontistii, cautari disperate in Muntii Bucegi! O femeie a disparut pe un traseu care nu este deschis turistilor

Salvamontistii din statiunea Busteni de pe Valea Prahovei intervin, joi seara, pentru cautarea unei femei care a disparut in Muntii Bucegi, pe Valea Alba, care nu este traseu deschis turistilor.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

De asemenea, salvamontistii intervin pentru recuperarea unui barbat accidentat pe Jepii Mici, un traseu turistic foarte circulat.

Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, salvatorii montani intervin, joi seara, in zona Valea Alba din Masivul Bucegi, care nu este marcata ca traseu deschis turistilor, pentru gasirea unei femei care a disparut in timp ce se afla pe munte impreuna cu un barbat. La un moment dat, cei doi s-au despartit, iar femeia nu s-a mai intors.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Actiunea de cautare este in desfasurare.

Tot joi seara, salvamontistii intervin pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi pentru recuperarea unui turist accidentat, care nu se mai poate deplasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI