Close sidebar
Close sidebar

Salvamontiştii intervin pentru salvarea unei persoane accidentate în masivul Grinţieşul Mare. Care este starea victimei

Salvamontiştii din Neamţ intervin, miercuri seară, pentru salvarea unei persoane care s-a accidentat în masivul Grinţieşul Mare, victima fiind găsită în stop cardio-respirator, astfel că se fac manevre de resuscitare.

Diana Bostan,

Bărbat accidentat în masivul Grințieșul Mare

[Sursa foto: salvamont Neamț]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit Salvamont România, salvamontiştii din Neamţ intervin în masivul Grinţieşul Mare, în urma unui apel prin 112.

Salvamontiştii intervin pentru salvarea unei persoane accidentate în masivul Grinţieşul Mare 

"Victima, din informaţiile iniţiale, a căzut într-un vâlcel şi are traumatism de membru inferior. Echipa de intervenţie ajunsă la faţa locului a găsit-o în stop cardio-respirator. La această oră se fac manevre de resuscitare împreună cu un echipaj SJAN", a arătat sursa citată.

Citeste si: Caz șocant în Constanța. Un bărbat şi-a agresat fratele cu o bâtă şi l-a lăsat să zacă inconştient mai mult ore

Persoana se află în stop cardio-respirator.

Bărbat de 34 de ani, salvat de pompieri din Crișul Repede

Duminică, 29 mai, pompierii militari au intervenit în municipiul Oradea, unde au acționat pentru salvarea unei persoane din apele Crișului Repede.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

​În jurul orei 15.20, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, pe raza străzii Ovid Densuşianu din Oradea, pentru salvarea unui bărbat din apele Crișului Repede.

Citeste si: Pompierii din Bârlad, îngeri pentru un pui de câine. Animalul risca să se înece în ape reziduale

​Pentru salvarea victimei, la locul indicat au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militaridin cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

​Sosiți în aproximativ trei minute la fața locului, pompierii au intervenit rapid cu barca din dotare, reușind în scurt timp să salveze victima și să o aducă la mal, unde a fost preluată și asistată medical de echipajul SMURD.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI