Locuitorii din cartierul Bayrampașa din Istanbul s-au grăbit să salveze copiii din incendiul care a cuprins un apartament de la etajul trei. În imaginile de mai jos, prezentate pe site-ul Duvar English, se poate vedea cum adulții din fața blocului s-au organizat rapid și i-au prins pe copii în pături.

Citeste si: VIDEO-Întrebări după moartea șocantă a unei femei. Cine sunt vinovații

Copiii, salvați de vecini și trecători cu păturile

Vecinii de la etajul inferior au încercat să-i preia pe copii, însă nu au reușit. Mama lor i-a aruncat pe rând din apartamentul unde fumul devenea tot mai gros.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

" Am auzit țipete în timp ce lucram. Am văzut copiii la fereastră. Am strâns o grămadă de pături. Așa și-au salvat viața, sărind pe pături", a spus Yalçın Koçak, un vecin în vârstă de 48 de ani.

Șase copii și doi adulți au fost spitalizați după incendiul din apartamentul de la etajul al treilea, când un tablou electric a explodat declanșând un incendiu puternic.

Femeie din Constanța, decedată după ce a sărit pe geam ca să scape de flăcări

Ne amintim cazul de săptămâna trecută din Constanța, când o femeie de 56 de ani a murit în timp ce încerca să scape dintr-un incendiu izbucnit la etajul 6 al unui apartament de pe bulevardul Mamaia.

Primii pompieri ajunși la fața locului nu avea autoscară și nici saltea pe care aceasta să poată sări. Potrivit autorităților, a fost nevoie de un alt echipaj de pompieri, de această dată cu autoscară, care să fie adus de la o altă unitate de intervenție, aflată la 8 km distanță. 

Prea târziu, din păcate, pentru femeia care s-a zdrobit de caldarâm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si