Dați dispăruți, trei marinari au fost găsiți pe o insulă pustie din Oceanul Pacific, după ce au scris SOS pe nisip, informează CNN.

Marinarii se îndreptau spre insula Pollap, însă ambarcațiunea lor a rămas fără combustibil. Astfel, cei trei au ajuns pe insula Pikelot, aflată la 190 de kilometri distanță de destinația lor, potrivit autorităților din Australia. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Orașul chinez Wuhan ar putea să nu fie locul de origine al noului coronavirus. Anunțul OMS

Găsiți în ultima clipă

Mesajul celor trei marinari din Statele Federate ale Microneziei a fost observat de echipajul unui avion american de realimentare, după o căutare de trei ore.

„Ne pregăteam să încheiem căutările. Ne-am întors pentru a evita ploaia, când am observat o insulă și am decis să o cercetăm. Atunci am văzut mesajul SOS și o barcă, pe plajă. Am chemat marina australiană, care a intervenit cu două elicoptere”, a declarat pilotul Jason Palmeira-Yen, potrivit Libertatea.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si