Tilimbar S, care în aceste momente se află în spatele gratiilor în penitenciarul A Lama, acolo unde ispășește o pedeapsă de zece ani de închisoare pentru proxenetism, s-a întors marți, 16 mai 2023, în boxa acuzaților la Vigo. De această dată, românul este acuzat de o infracțiune de prostituție prin constrângere asupra fostei sale partenere. Pentru această faptă, bărbatul va petrece încă 1 an și 8 luni în detenție, și va avea de plătit o amendă în valoare de 1.200

de euro, dar și a unei despăgubiri în valoare de 6.000 de euro. Faptul că bărbatul a renunțat la o parte din răspunderea civilă și și-a recunoscut faptele a dus la o reducere substanțială, mai ales că, inițial, risca cinci ani de închisoare.

Citește și: O adolescentă ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a abuzat de „gazul de râs”

Împreună cu Tilimbar, complicele său din Galicia, Javier C., a primit o pedeapsă de 1 an și trei luni de închisoare și plata unei amenzi în valoare de 720 de euro. Niciunul dintre inculpați nu va avea voie să se apropie de victimă, martor protejat, pe o perioadă de un deceniu, iar cel de-al doilea timp de șase ani.

Românul clădise un adevărat imperiu din proxenetism

Potrivit rechizitoriul, s-a constatat că Tilimbar, care a ajuns în Spania în anul 2006, a dus cu el mai multe românce, cu care era domiciliat împreună cu complicele său într-un apartament din O Porriño, în Beiramar. Aici, femeile erau obligate să lucreze ca prostituate de stradă. Adevărata tragedie a avut loc în vara anului 2017, atunci când românul a început o relație sentimentală cu victima, tot româncă. Femeia lucra deja ca prostituată ca mijloc de trai voluntar.

Citește și: FOTO: Un cățel a fost salvat de sub dărâmăturile unei case, după tornada din Texas

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a folosit metoda "lover boy" și a convins-o, la câteva săptămâni după ce a început relația, că, dacă va locui cu el, o va scoate din lumea prostituției. Fiind convinsă în totalitate de vorbele românului, femeia a fost de acord să se mute cu el în apartamentul din O Porriño, care era închiriat de celălalt acuzat. 

„Salvatorul” a fost cel care i-a ruiniat viața

Întreaga poveste de „dragoste” a fost de scurtă durată. Ulterior, Tilimbar i-a propus iubitei sale să le însoțească pe celelalte femei la Vigo pentru a se prostitua, asigurând-o că va primii toți banii pe care îi va câștiga. Românca a acceptat totul pentru că se simțea protejată de bărbat și avea încredere deplină în el. Mai mult, aceasta i-a spus că "Beiramar era al României".

Citește și: Românce, prinse la furat în Spania. Femeile au fost filmate cum fură din buzunarele turiștilor/ Care sunt metodele cele mai folosite de hoţii de buzunare?

Pe de altă parte, odată ce a ajuns acolo împreună cu restul femeilor, care au fost transferate de către complice sau de către taximetriști de încredere, proxenetul, profitând de tot ceea ce știa despre victimă, inclusiv familia și locuința acesteia, a amenințat-o că o va agresa sexual pe sora ei, o va ucide pe mama ei și îi va spune fratelui ei că este o femeie ușoară dacă nu se va prostitua pentru el.

Româncă a trăit un adevărat calvar

Din acel moment, după cum se arată în relatarea evenimentelor, amenințările au devenit mai grave, adăugând amenințările fizice la cele verbale, prin folosirea unor cuțite pe care i le-a pus în spate sau a unor pistoale pe care i le-a pus la tâmple. Au început și bătăile, atât în casă, cât și pe stradă, reușind să îi frângă voința.

Citește și: O tânără a murit după ce a căzut dezbrăcată de la etajul 6 al unei clădiri. Familia fotomodelului crede ca a fost împinsă spre moarte, după ce tânăra a băut un „cocktail de droguri”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Agresiunile erau aproape zilnice și se folosea de ele și de colaborarea celorlalți inculpați pentru a o controla. Javier C. cunoștea situația de exploatare sexuală a martorei, întrucât o ducea de la Porriño la Vigo, o lua și îi monitoriza mișcările, despre care l-a informat pe Tilimbar. Astfel, în timpul nopții se ducea la Beiramar, luându-i toți banii pe care îi avea și obligând-o să stea mai mult timp pe stradă pentru a acumula clienți. Cu ajutorul colaboratorului său, el o obliga pe victimă să se prostitueze în orice condiții și împrejurări, cerând o sumă minimă pe care să o încaseze.

Citește și: Bunica tatuată pe 90% din corp a dezvăluit cum arăta înainte să cheltuie 40.000 euro pe transformarea-șoc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si