Amenajată impecabil și cu zăpadă din belșug, pârtia de la Câmpulung Moldovenesc a început să fie descoperită de tot mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă.

Zona împădurită a versantului Nordic, parte din masivul Rarău, nu reprezintă doar condițiile perfecte pentru schi, dar și un tablou de o frumusețe pură, bucovineană.

Citeste si: Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”

Bine echipați, roventurienii noștri sunt pregătiți acum pentru o lecție de sporturi de iarnă, pe una dintre cele mai bune pârtii de schi din țară.

Mii de pasionați ai sporturilor zăpezii ajung pe Rarău, în fiecare săptămână. Bucovina chiar a devenit o atracție importantă și pentru iubitorii de aventură, fie ei profesioniști sau amatori.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După o splendidă ROventură, pașii ne sunt purtați, apoi, în Moldova, la Moinești, care îmbie acum turiștii la relaxare și tratament.

Parcurile naturale spectaculoase și ospitalitatea moldovenească autentică sunt completările armonioase ale ofertei turistice din, probabil, cea mai nouă stațiune turistică din țară, la care se adaugă și singura rezervație naturală de pin negru din județ, și una dintre puținele din țară, arie unică protejată din Moinești.

Tot aici, prin intermediul ”ROventura”, gustăm din preparatele internaționale celebre, adaptate tradiției culinare a locului, care sunt și ele la mare căutare printre oaspeții locului.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si