„ROventura” ajunge la Petru Vodă, pe urmele unuia dintre cei mai mari duhovnici ai României, Iustin Pârvu. Din periplul prin Ținutul Neamțului nu lipsește o tură de safari în Parcul Natural Vânători Neamț, în căutarea zimbrilor, dar nici belșugul tradițional moldovenesc, în prag de toamnă.

Neamț, simbolul Moldovei

Periplul nostru începe prin Neamț dintr-un loc simbol pentru întreaga Moldovă. Legendarul zimbru e la el acasă la Vînători-Neamț, în cea mai mare rezervație din Europa, loc în care ne vom bucură de o experiență unică și intensă din acest ținut pitoresc.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului  

Citeste si: Sambata seara, concept in premiera in Gala eliminatorie “Bravo, ai stil! Celebrities”

Roventurienii o pornesc apoi către Munții Stânișoarei, unde, la talpa muntelui, comuna Petru Vodă îi va întâmpina cu hrană pentru trup, dar mai întâi pentru suflet. Ajunși la Mănăstirea Petru Vodă vom avea șansa să aflăm lucruri unice despre Părintele Iustin, unul dintre ultimii mari duhovnici ai României, părintele care a instituit viața monahală aici, în pustia muntelui.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Unde a ajuns animalul rănit și subnutrit, din videoclipul manelistului Dani Mocanu. Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Părintele Iustin, unul dintre ultimii mari duhovnici ai României

Mii de pelerini găsesc încă tămăduire în chilia în care a viețuit Părintele, ori la mormântul unde își doarme acum somnul de veci. O aură binecuvântată domnește în acest ținut de o frumusețe ruptă, parcă, din grădina Raiului, iar Mănăstirea a moștenit, practic, de la părintele Iustin, o seamă de suflete, de credincioși. După periplul la vestita Mănăstire, vine momentul pentru odihnă, iar George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită la una dintre cele mai primitoare familii din Petru Vodă, a cărei casă de oaspeți e mereu plină.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului  

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului  

Citeste si: Surpriză de proporții la "Puterea Dragostei". Fosta concurentă s-a întors în emisiune

Adevărate rețete de fericire pentru gurmanzi, deliciile de la Petru Vodă îi vor cuceri până și pe cei mai puțin pofticioși. Toate se gătesc aici în tihnă, pe plită, la foc mic și tot ce se-ntâmplă pe plaiurile astea parcă e mângâiat de Dumnezeu.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului  

Citeste si: Liviu Dragnea vine duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si