Prima oprire a ROventurierilor nostri este la poalele Calimanilor, una dintre cele mai frumoase zone destinate eco-turismului dar si celui de aventura, zona care starneste interesul vadit al privitorului, indiferent de vreme.

Aici te poti bucura de o aventura pe cinste, pe patru roti, cu ATV-urile, asa cum vor face si calatorii nostri. Frumuseți naturale unice si traditii inca vii desavarsesc o zi de poveste in Muntii Calimani ai Tarii Dornelor.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, începe un nou sezon “Asta-i România!”

Emisiunea ROventura
Emisiunea ROventura

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fie ca admiram asezarile de poveste ale Bucovinei sau ca ne bucuram de distractie pe muzica de petrecere, toti vizitatorii vor trece prin stari unice. George Mihai si Andreea Stravoiu, cuceriti de zona fabuloasa bucovineana, isi continua calatoria catre Vatra Dornei, orasul – statiune considerat candva perla Bucovinei.

Emisiunea ROventura
Emisiunea ROventura

Aflata chiar in mijlocul Tarii Dornelor, Vatra pare ca renaste si incepe sa-si scuture praful uitarii si sa se ridice din nou la nivelul potentialului sau generos.

Citeste si: Maine seara, la ora 22:00, “Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu noi editii! Noutatile anuntate de prezentatoarea show-ului, chiar in editia de sambata

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, prin intermediul „ROventura”, o calatorie minunata pe plaiuri bucovinene, in Tara Dornelor, alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si