Ajunși la Bușteni ne putem bucura de peisaje unice, dar ne vom încălzi sufletul și cu atracțiile culturale și istorice din stațiune, iar Castelul Cantacuzino este unul dintre acestea. Oriunde am merge, în stațiune, ne simțim  de parcă suntem vegheați de semeția Bucegilor și cu alt spirit vom înainta în călătoria noastră, după ce vom vizita acest loc încărcat de  spiritualitate. 

O incursiune de poveste surprinde călătorul de cum intră pe poarta Castelului Cantacuzino, un loc unic in care se simte farmecul epocii și unde ne vom bucura simțurile cu atmosfera care l-a fermecat și pe ”Nababul” Cantacuzino în

anul 1911. Lucru știut, cei extrem de bogați au excentricitățile lor, iar castelul de la Bușteni se poate numără printre cele ale lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, de la vremea aceea.

Bușteni

[Sursa foto: BLC Media]

Sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura

Impunător și misterios, încă de la intrare, castelul ni se dezvăluie tot mai mult, pe măsură ce pașii ne poartă pe domeniul care îți așterne frumusețea Bucegilor la picioare, iar aura ”Nababului” e încă prezentă aici, la fiecare pas.

Castelul Cantacuzino, Bușteni

[Sursa foto: BLC Media]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Deși a fost inițial doar un castel de vânătoare și apoi o reședință de vară, castelul păstrează amprenta personalităților vremii care au trecut pragul castelului, invitați fiind la recepțiile oficiale și la seratele muzicale organizate aici, și fiecare

detaliu pe care îl observăm e însoțit de o poveste și dincolo de orice experiență, cartea de vizită a locului rămâne castelul, cu frumusețea care-l înconjoară.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o ediție de poveste ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, difuzată numai la Kanal D.

Bușteni

[Sursa foto: BLC Media]

Munții Bucegi

[Sursa foto: BLC Media]

Bușteni

[Sursa foto: BLC Media]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si