De data aceasta, calatorii nostri ajung din Delta, de la gurile de varsare in Mare, tocmai aproape de intrarea fluviului in tara, in Clisura Dunarii, recunoscuta a fi cea mai frumoasa portiune de pe intregul curs al Dunarii. Calatoria “ROventura” incepe in judetul Mehedinti, la Eselnița, acolo unde sunt concentrate cele mai multe frumuseti.

Cazanele Dunarii, chipul cioplit in piatra al marelui rege Decebal, sculptura unica in lume, Manastirea Mraconia care se intinde pe apa si uscat, reconstruita in 1996 de catre preotul Tartea, sau Tabula Traiana sunt cateva dintre capodoperele locului de care privitorul se

va indragosti. Deopotriva, golful Mraconia este unul dintre cele mai interesente locuri din defileu. 

Citeste si: George Mihai, gazda “ROventura”, uluit de frumusetile unui sat din Romania

O experienta culinara fantastica competeaza periplul calatorilor nostri; o masa delicioasa, pregatita si servita chiar pe pontonul de la malul Dunarii este perfecta pentru a-ti  incarca bateriile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Calatoria continua pe cursul Dunarii, in amonte, si cei doi ajung la Berzasca, in Caras–Severin. Daca zona Cazanelor uimeste prin frumusetea defileului, aici, la Berzasca, se pun bazelea unui spectaculos centru de turism de aventura pe Dunare.

Citeste si: Raiul Deltei Dunarii- Sfântu Gheorghe destinatie unica in Europa

Bungalow-urile splendide care plutesc pe apa, piscina nesfarsita alcatuiesc imaginea unui paradis natural,  intre apa si pamant.

Intreaga clisura a Dunarii respira frumusete. Aceasta e dublata de povesti extraordinare, mancaruri delicioase si momente de agreement cu adevarat spectaculoase.

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, o noua editie “ROventura”, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Citeste si: „Asta-i Romania!”, prima optiune de telespectatorilor! Editia de duminica a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si