Locul despre care Dimitrie Cantemir spunea că e demn de amintit prin ocnele sale de sare își construiește un viitor strălucit tocmai prin bogăția și diversitatea resurselor sale. Ocna de sare, Parcul Măgura, Biserica Răducanu sunt doar câteva dintre locurile în care vom poposi, în această ediție ”ROventura”, alături de gazdele emisiunii, George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Duminică, la “Asta-i Romania!”: Copiii geniali ai României

Sarea, gazele, petrolul au fost dintotdeauna cele mai importante resurse, pe a căror exploatare s-a putut clădi stațiunea din zilele noastre. Odată ce și-a căpătat statutul de stațiune, Târgu Ocna reprezintă un loc în care să-ți dorești să vii în vacanță. Iar când vine vorba de a alege unde să înnoptezi, oferta e cu adevărat generoasă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Duminică, de la ora 11:30, o nouă ediție Apel la consilier, prezentată de Eva Pavel, la Kanal D. Cauzele si simptomele stenozei aortice

Zeci de proprietăți de tot felul, ne așteaptă în vacanță pe Valea Trotușului. Poți veni aici o săptămână întreagă și pleci alt om, pentru că dai uitării oboseala și stresul cotidian. Orășelul din adâncuri, mina reprezintă o adevărată atracție, iar Biserica Răducanu aduce, cumva, cu un colțișor din vechea Eladă, si e un loc care a supraviețuit și care reprezinta  un reper în istoria și spiritualitatea moldavă. 

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de poveste la Comandău

Ajungem apoi în zona centrală a orașului, un loc în care vom simți cum aura trecutului e prezentă, aici, la tot pasul, pentru ca apoi să ne îndreptăm pașii către Mănăstirea Măgura Ocnei.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbătă, la “ROventura”, descoperiți frumusețile zonei Siriului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si