George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vor poarta pașii prin Țara Bârsei, la Zărnești, orașul de basm de la poalele Pietrei Craiului, apoi la Stâna Turistică din Poiana Brașov, vârful de lance al uneia dintre cele mai de succes afaceri de familie, românești.

Citește și: Sâmbătă, la “ROventura”, George Mihai și Andreea Stravoiu vă invită la Ponoarele, importantă vatră de tradiție oltenească

Aflăm și povestea spusă chiar de oamenii care au întemeiat-o, care se va dovedi a fi cu adevărat fascinantă. Ne bucurăm de muzica bună, dar și de bunătățurile din Ardeal și de ospitalitatea localnicilor.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Pe urmele Babei Vrâncioaia

Incursiunea ”ROventura” in aceasta minunată zonă ne va oferi prilejul de a vedea  cum sunt făurite bunătățile culinare locale. Telespectatorii vor avea ocazia să viziteze alături de ROventurieni satul săsesc dar și multe alte locuri de poveste.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.

Citește și: “ROventura” ajunge în Orasul de pe Milcov, un loc încărcat de istorie, tradiție și cultură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si