Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, pe urmele giganților preistorici, în Țara Hațegului

Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, în weekendul dedicat copiilor, ”ROventura” ne invită într-o călătorie fascinantă, menită să le aducă celor mici, dar și celor mari, bucurie deplină!

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

Vom păși pe urmele giganților preistorici, pe Valea Dinozaurilor, așa cum frumos e numit acest traseu unic din Țara Hațegului. Existența dinozaurilor pe aceste meleaguri, precum și poveștile de la poalele Retezatului dau identitate acestei zone speciale a României.

Cu mic, cu mare, vom pătrunde împreună, alaturi de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, în lumea cu adevărat fermecătoare a dinozaurilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alături de roventurieni pornim într-o plimbare prin parcul de distracții din Sibișel, care ne va face să pierdem noțiunea timpului, și totul e la o scară impresionantă aici. Cu fiecare pas prin parcul tematic, pătrundem tot mai adânc în pielea unui copil iar distracția e literă de lege aici.

După o binemeritată distracție, ne tragem sufletul la o masă plină cu bunătăți specifice locului pentru ca mai apoi, să pornim din nou într-o nouă aventură, cu … tiroliana.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, emisiune prezentata de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI