Close sidebar
Close sidebar

Sâmbătă, în „Secrete de Familie”, de la ora 20:00, la Kanal D: Îlgaz, greu de păcălit

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, puteți viziona un nou episod din serialul „Secrete de Familie”. Iată ce se întâmplă în episodul de Sâmbătă.

Ana-Maria Costea,

Un nou episod din serialul „Secrete de Familie”, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această seară, de la ora 20:00, odată cu difuzarea noului episod din serialul “Secrete de familie”, investigații continuă în legătură cu răpirea frumoasei avocate Ceylin, iar indiciile care conduceau către tânărul ziarist ca fiind suspectul numărul unu, în crimele teribile comise, se vor dovedi a fi nejustificate. Ceylin află că și ziaristul este victima aceluiași teribil complot și, împreună, caută să găsească soluția salvatoare de evadare.

Un nou episod din serialul „Secrete de Familie”, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ce se întâmplă în episodul de astăzi, în „Secrete de Familie”, de la ora 20:00

Evenimentele se intensifica între cei sechestrati, atunci când unul dintre aceștia este găsit mort în încăpere.

Ceylin își dă seama că faptele sunt mai grave, deoarece toți cei închiși acolo sunt determinați, în cele din urmă, să se ucidă între ei, această fiind varianta criminalului de a opera.

Citește și: Îlgaz, pe urmele lui Ceylin. Un nou episod din serialul „Secrete de familie”, în această seară de la ora 20:00

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Îlgaz și Eren reușesc în mod miraculous să descopere locul în care sunt sechestrati Ceylin, jurnalistul Burak, și alte trei persoane, iar acum tot ceea ce mai trebuie să afle este cine se face vinovat de teribilul eveniment dar și de multiplă crimă care a zguduit Istanbulul, între cele două evenimente existând similaritudini incredibile descoperite de anchetatori.

Un nou episod din serialul „Secrete de Familie”, sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D.

Cine va fi cel care își va da seama cine este adevăratul criminal puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie” difuzat numai la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI