În acest articol găsești cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre tableta Samsung Galaxy Tab S7 și despre varianta Plus a tabletei.

Această tabletă a fost lansată acum pe 5 August 2020 în cadrul evenimentului Unpacked. În acest moment, tableta este cea mai performantă din gama sa. Samsung Galaxy Tab S7 a fost creată pentru a ajuta oamenii să comunice și să se conecteze mai ușor, mai ales în această perioadă dificilă.

Spre deosebire de modelele anterioare, care au fost create mai mult pentru zona de entertainment, această tabletă nouă este creată pentru productivitate. Ajută utilizatorii să realizeze rapid și eficient sarcinile pe care și le propun.

Variante disponibile

Din păcate, lansarea oficială în Europa va avea loc la finalul lunii August, dar poți să precomanzi tabletele dacă ești interesat.

Tableta Samsung Galaxy Tab S7 este disponibilă în două versiuni:

- Cea clasică- Galaxy Tab S7

- Cea high-end- Galaxy Tab S7+

Există diferențe destul de mari între cele două modele de tablete Samsung Galaxy Tab S7, atât la preț, cât și la performanțe.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Să începem cu varianta Galaxy Tab S7 simplă.

Samsung Galaxy Tab S7

În ceea ce privește specificațiile generale, această tabletă are un ecran de 11 inch și rezoluție de 1600 x 2560.

Punctul în care excelează ambele variante ale tabletei este procesorul. Pentru aceste modele, Samsung a optat pentru procesor Snapdragon 865 Plus. Acesta este un procesor puternic, perfect pentru sarcinile solicitante.

În ceea ce privește memoria, poți opta pentru două variante: 6 sau 8GB RAM și 128 sau 256 GB memorie internă. Vei avea suficient spațiu de stocare, iar la varianta cu 8GB de RAM nu va trebui să te îngrijorezi că tableta s-ar putea bloca la sarcinile mai dificile.

Bateria tabletei este de tip Li Po, cu putere de 8000 de mAh. Astfel, autonomia bateriei depășește 15 ore. Poți să folosești tableta o zi întreagă, fără să ai nevoie de încărcător.

Tableta vine și cu opțiunea de a adăuga o cartelă SIM pentru convorbiri telefonice. De asemenea, tableta include un pen ca să poți naviga mai ușor.

Când vine vorba despre camerele foto, și aici tableta Samsung Galaxy Tab S7 se descurcă bine. Camera principală este una duală, de 13 și 5 Mpx, iar camera frontală este de 8Mpx.

Prețul tabletei este de 3700 de lei la precomandă.

Samsung Galaxy Tab S7+

Varianta mai perfomantă, dar și mai scumpă este varinta plus. Această tabletă vine cu specificații mai bune. De asemenea, tableta are ecranul mai mare, de 12,4 inch.

Varianta Tab S7+ are o baterie și mai puternică, de 10090 mAh, care pretinde o autonomie de peste 16 ore.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

În ceea ce privește procesorul, dar și memoria, tabletele au specificații identice. Procesorul este tot Snapdragon 865 Plus și are memorie RAM de 6 sau de 8 GB, în funcție de varianta aleasă.

Camera duală principală include un senzor principal de 13 mpx și unul secundar de 5 mpx, iar tot aici avem o bandă magnetică ce ține stylus-ul. În zona frontală apare o cameră de 8 mpx, la fel ca la modelul clasic.

Prețuri

Fiind modele nou lansate, ambele tablete au prețuri destul de piperate. Așa cum am menționat anterior, poți să le precomanzi de la diferiți comercianți online. Prețurile tabletelor sunt între 700 și 1200 de euro. Așa cum poți observa, prețurile sunt mari, dar și performanțele sunt pe măsură.

Dacă ești în căutarea unei tablete accesibile ca preț și destul de performantă, atunci poți opta pentru una din gama Samsung Galaxy, dar un model mai vechi, precum S4.

Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre tableta Samsung Galaxy Tab S7, cea mai nouă tabletă din portofoliul Samsung.

Tu îți vei precomanda tableta sau aștepți lansarea oficială în Europa? Crezi că tabletele merită banii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si