Florin Calinescu detine o taverna in Bucuresti, renumita de altfel pentru papanasii imensi cu smantana si dulceata care se vindeau ca painea calda, pana nu demult.

Localul a fost plin, ani buni, asa ca daca voiai sa prinzi un loc la masa, sa degusti preparatele delicioase facute cu atentie de bucatari celebri, trebuia sa faci rezervare.  Legea anti-fumat insa l-a doborat pe actor, vanzarile scazandu-i la jumatate.
In ultima perioada, taverna era mai mereu goala, nici macar cei innebuniti dupa papanasii deliciosi nu-I mai treceau pragul. Loc de fumat nu putea sa faca, asta pentru ca localul e situat la parterul unui bloc, iar legal, nu poti construi terasa. 

In local, pe pereti, Florin Calinescu avea tablouri cu el si alti artisti

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru a-si recastiga clientii de odinioara, Florin Calinescu s-a apucat sa renoveze tarvena.

Localul va fi inchis timp de trei saptamani, caci actorul vrea sa schimbe mai tot in interior. Acesta a angajat o echipa imensa de muncitori care lucreaza de dimineata pana seara ca sat ermine lucrarea pana la data limita.

“Florin Calinescu a ocupat trotuarul din fata tavernei. Si-a adus si container imens ca sa care gunoiul din interior.

Scanduri, pereti, ce au spart muncitorii. Calinescu renoveaza tot interiorul, caci n-a mai schimbat nimic de cativa ani buni. Toata ziua se bocane, se sparge, se cara, are un puhoi de muncitori. Vor sa termine pana la jumatatea acestei luni pentru ca pe 15 august se anunta redeschiderea, cand va fi si 10% discount pentru clienti. Renovarea a inceput dupa 20 iulie, dureaza vreo trei saptamani, asa spun muncitorii”, sustin vecinii din zona.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si