Șapte case dintr-o comună dnâin Dolj au fost cuprinse de flăcări. Din spusele martorilor, acesta ar fi izbucnit de la câteva candele aprinse în cimitirul de lângă. Două persoane s-au intoxicat cu fum, iar o altă persoană s-a rănit în timp ce încerca să fugă din calea focului.

26 de curți și livezi au fost atinse de flăcări.

Citeste si: VIDEO| Incendiu de vegetaţie în zona Piatra Arsă, între Sinaia şi Buşteni

Vântul a dus incendiul și la vegetația uscată din jur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Zile de foc și în Alba-Iulia, unde pompierii au intervenit cu trei autospeciale la acoperișul unei locuințe care a fost cuprins de flăcări.

Citeste si: Incendiu devastator în Tulcea. Au ars 400 de hectare de mirişte şi 600 de baloţi de paie

Incendiu puternic în zona Piatra Arsă

Un alt incendiu de vegetaţie a izbucnit, duminică, în zona Piatra Arsă, între Sinaia şi Buşteni, și s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp, de vegetatie uscată.

Citeste si: Un incendiu de vegetație a izbucnit în zona Poligonului Babadag în urma tragerilor

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, un incendiu de vegetaţie a izbucnit duminică după-amiază, în zona Piatra Arsă, între Sinaia şi Buşteni.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aproximativ 1500 mp, la vegetaţie uscată ş i doborâturi.

Citeste si: Pompierii au intervenit la un incendiu de vegetație izbucnit în Miroslava

Astfel, ISU Prahova a suplimentat forţele de intervenţie cu 2 ofiţeri şi 4 subofiţeri şi cu 2 autospeciale de transport persoane. Incendiul este localizat, au mai precizat autorităţile.

Citeste si: VIDEO- Mersul cu trenul pe caniculă este un adevărat chin din cauza lipsei aerului condiționat. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cere CFR să ia măsuri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si