Șapte cetățeni din India care au încercat să intre ilegal în România, pe jos, au fost prinși de autoritătăți. Aceștia beneficiau de ajutorul unui român.
Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidăș au desfășurat acțiuni specifice în zonă și au depistat cei șapte cetățeni din India.

Citește și: Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți

Șapte indieni au fost identificați

„În data de 16.12.2022, în jurul orei 12.00, în urma unor activităţi desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au observat, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, în apropierea localităţii Iam, opt persoane care se deplasau pe jos. Deoarece acestea nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul sectorului pentru efectuarea verificărilor.

Citește și: Un bărbat a intrat cu maşina în porţile de acces ale Palatului Parlamentului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că şapte dintre cei conduşi la sediu sunt cetăţeni din India, cu vârste cuprinse între 21 şi 38 de ani. Împreună cu migranţii în cauză, se afla şi un cetăţean român în vârstă de 42 de ani, care intenţiona să-i ajute pe străini”, precizează sursa citată.
Indienii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Doi români, reținuți de autoritățile bulgare pentru că au încercat să transporte ilegal 70 de migranți

Unul dintre cetățenii români era șoferul autoturismului. Paisprezece dintre refugiați erau cetățeni afgani.

Doi români au fost reținuți în Bulgaria, după ce au fost prinși când transportau 70 de  migranți  cu ajutorul unui autocar.

Citește și:  VIDEO- De ce se opune Austria intrării României în spațiul Schengen

Autoritățile din Bulgaria au descoperit, în dimineața de duminică, 70 de  migranți ilegali   care se aflau într-un autobuz dintr-o parcare, în apropierea orașului Sliven.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si