Sapte curse aeriene spre si dinspre Aeroportul International Cluj au suferit modificari de program, au fost redirectionate spre Aeroportul Transilvania din Sibiu sau chiar anulate din cauza cetii din zona, care a redus vizibilitatea la mai putin de 300 de metri.

Astfel, trei curse spre Karslruhe, Charleroi si Memmingen ale companiei Wizz Air au fost redirectionate la Aeroportul Sibiu, pasagerii urmand sa ajunga la acolo cu autocare puse la dispozitie de compania aeriana.

De asemenea, cursa spre Bucuresti/Otopeni, planificata sa decoleze la ora 08.10, va decola la ora 13.00, potrivit News.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Probleme din cauza vizibilitatii reduse sunt si la sosirea aeronavelor pe aeroport. La ora transmiterii acestei stiri, potrivit reprezentantilor aeroportului, cursa Wizz Air dinspre Bergamo, care trebuia sa aterizeze joi la ora 23.35 a fost reprogramata si va ajunge la Cluj-Napoca vineri, la ora 12.40. Intarzieri mai au cursele spre Luton si Bucuresti/Otopeni, ambele WizzAir, dar si cursa Blue Air spre Bucuresti/Otopeni.

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit codul galben de ceata emis pentru judetul Cluj pana la ora 13.00.

Potrivit atentionarii, vizibilitatea este, local, sub 200 de metri, iar izolat, sub 50 de metri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si