Accident tragic în Turcia, în urma unui impact dintre două camioane și un autobuz. Șapte persoane și-au pierdut viața, iar alte 11 au fost rănite.

"Şapte dintre concetăţenii noştri şi-au pierdut viaţa într-un autobuz care a luat foc după ce s-a răsturnat. Dumnezeu să aibă milă de ei", a declarat şeful statului turc în cadrul unei alocuţiuni, potrivit Agerpres.

Citeste si: VIDEO| Un avion cu pasageri s-a prăbușit în Tanzania. Cel puțin 19 persoane au decedat

Autobuzul de pasageri a lovit două camioane la Tutak, în provincia Agri, în apropiere de frontierele cu Iran și Armenia. În urma accidentului a izbucnit un incendiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un autocar cu 48 de pasageri a fost implicat într-un accident cu un autoturism

Un accident aviatic a avut loc în Tanzania

Cel puțin 19 persoane au murit după ce un avion s-a prăbușit în Lacul Victoria, încecând să aterizeze în orașul Bukoba din Tanzania.

26 dintre cele 43 de persoane care se aflau la bordul zborului Precision Air  au fost salvate inițial și trimise la spital.  Cei doi piloți care se aflau la bordul aeronave  i au reușit să ia legătura cu oficialii locali din cabina de pilotaj,

 dar prim-ministrul spune că este posibil ca aceștia să fi decedat între timp.

Citeste si: Camelia și soțul ei au fost găsiți fără suflare într-un canal din Italia. Trei copii mici au rămas orfani

Accidentul aviatic a fost pus pe baza vremii nefavorabile. Echipajele de intervenție au folosit frânghii a trage avionul mai aproape de mal. O parte din avion se află și acum deasupra apei.

Citeste si:  Avionul salvează aglomerația de pe DN 1

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si