Close sidebar
Close sidebar

Sapte raniţi, intre care cinci copii, dupa ce masina in care se aflau a lovit un autocar, pe DN 79 Oradea – Arad

Sapte persoane, intre care cinci copii, au fost ranite, vineri, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu un autocar cu turisti, pe DN 79 Oradea – Arad. Niciun pasager din autor nu a fost ranit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul a avut loc in zona localitatii aradene Zerind, pe DN 79, pe sensul de mers Oradea-Arad, fiind implicate un autoturism Mercedes in care se aflau sapte persoane si un autocar cu 15 pasageri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, soferul autoturismului (43 de ani) a pierdut controlul volanului pe fondul neatentiei si a intrat pe contrasens, unde masina s-a ciocnit cu autocarul, apoi a ajuns in sant. in autocar se aflau turisti care mergeau in Cluj-Napoca, fara ca vreunul sa fi fost ranit.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Pe de alta parte, toti cei sapte ocupanti ai autoturismului, doi soti si cei cinci copii ai lor, din judetul Timis, au fost raniti.

Copiii au fost preluati cu ambulante si dusi la Spitalul Judetean Arad, medicii afirmand ca patru au rani usoare, iar o fata de 10 ani a suferit un traumatism cranian sever. Parintii acestora au primit ingrijiri la fata locului, avand, de asemenea, rani usoare.

Traficul a fost blocat pe o banda din cele doua ale DN7 o ora, timp in care s-a circulat alternativ in ambele sensuri pe singura banda ramasa libera.

Foto: ISU ARAD
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI