Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, accdientul a avut loc la kilometrul 37+600 de metri, in conditiile in care carosabilul este ud si ploua.

In urma impactului dintre doua autoturisme, au fost ranite sapte persoane, intre care o femeie insarcinata si un copil, iar trei dintre victime au fost gasite incarcerate.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bataie GENERALA la o nunta de romani in Frankfurt! Invitatii au aruncat cu tot ce le-a venit la mana!

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti- Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro ca cinci dintre cei sapte raniti au fost preluati de catre ambulante ale Serviciului Bucuresti-Ilfov, iar ceilalti doi au fost preluati de SMURD si transportati la spitale.

Dupa producerea accidentului, timp de cateva zeci de minute circulatia pe DN 1 s-a desfasurat pe cate o singura banda in ambele sensuri ale drumului.

Conform politistilor, la ora transmiterii acestei stiri traficul a fost reluat pe toate cele patru bezni ale drumului, insa in zona de circula ingreunat, in coloana.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si