Close sidebar
Close sidebar

Sapte raniti, intre care o femeie insarcinata si un copil, intr-un accident produs pe DN 1, la Ciolpani

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs sambata dupa-amaiza pe Drumul National 1, in localitatea Ciolpani, unde doua autoturisme s-au ciocnit. Printre victime se numara un copil si o femeie insarcinata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic al Politiei Romane, accdientul a avut loc la kilometrul 37+600 de metri, in conditiile in care carosabilul este ud si ploua.

In urma impactului dintre doua autoturisme, au fost ranite sapte persoane, intre care o femeie insarcinata si un copil, iar trei dintre victime au fost gasite incarcerate.
 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti- Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro ca cinci dintre cei sapte raniti au fost preluati de catre ambulante ale Serviciului Bucuresti-Ilfov, iar ceilalti doi au fost preluati de SMURD si transportati la spitale.

Dupa producerea accidentului, timp de cateva zeci de minute circulatia pe DN 1 s-a desfasurat pe cate o singura banda in ambele sensuri ale drumului. Conform politistilor, la ora transmiterii acestei stiri traficul a fost reluat pe toate cele patru bezni ale drumului, insa in zona de circula ingreunat, in coloana.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI