Aceasta familie a ajuns sa fie sechestrata in propria gospodarie dupa ce vecinii au decis sa ii puna la punct si sa le ofere o lectie pe care sa nu o uite niciodata. In toate scandalurile si certurile acesti oameni uita sa mai fie oameni si mai ajung sa isi dea in cap unul altuia.

Sunt crampeie de chin pe care aceasta batrana trebuie sa il indure de fiecare data cand vrea sa isi viziteze fiica si nepoata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Scandalul e cat gardul in comuna valceana Stanesti! Localitatea de munte nu ar iesi cu nimic din anonimat daca aceste doua femei, mama si fiica, nu s-ar razboi cu vecinii pe 3 metri de pamant. In scandal intra si primarul acuzat ca ar inchide ochii la cum chinul acestei familii.

Vedeti ce s-a intamplat in materialul video de mai jos:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si