Se pare ca bradul a ramas fara crengi pe drumul dintre Ucraina si Moldova. Acum, autoritatile incearca sa ii puna crengile la loc.

Primarul interimar al Chisinaului, Silvia Radu, a declarat ca va cumpara un alt brad din banii sai.

Citeste si:
Clarvazatorul care a prezis presedintia lui Trump lanseaza un avertisment pentru 2018 care va inspaimanta intreaga omenire

“Nu pot sabotajele sau ghinioanele sa fie mai puternice decat dorinta mea ca locuitorii Chisinaului sa aiba parte de sarbatori frumoase!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Am dispus sa fie scos imediat bradul instalat in aceasta dimineata in PMAN, el a ajuns pur si simplu distrus. Urmeaza sa vedem mai tarziu cum a fost posibil sa se intample asta si cei care au gresit sau au procedat asa in mod intentionat, sa suporte consecintele.

Unii foarte tare isi doresc ca locuitorii Chisinaului sa nu aiba brad de Craciun anul acesta, dar eu foarte tare imi doresc ca bradul sa fie si va fi unul frumos, chiar daca mai intarziem cateva zile.

Iar ca sa elimin orice noi posibile riscuri, voi cumpara personal acest brad, din bani proprii, il voi dona municipalitatii ca un cadou din partea mea pentru locuitorii Chisinaului”, a scris Silvia Radu pe o retea de socializare.

Sursa: Pro TV Chisinau
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si