Meng Meng, Shuai Shuai și Ku Ku locuiesc într-o rezervație din Guangzou, China. Sunt singurii tripleți panda din lume, iar acum au împlinit 9 ani. Așa că îngrijitorii le-au pregătit cele mai frumoase cadouri. Astfel, Shuai Shuai a primit o barcă în formă de dragon cu un tort din bambus și fructe pe care le-a savurat cu o mare plăcere.

Citește și: VIDEO- Un măgar sălbatic somalez a devenit vedeta unei grădini zoologice din Chile

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fratele său, Ku Ku, a primit tortul din lăstar de bambus ornat cu diferite fructe și legume, într-un trenuleț. Așa că l-a mâncat în timp ce se plimba cu micuța garnitură pe șine. Un adevărat răsfăț de care sărbătoritul s-a bucurat din plin.

Meng Meng, surioara celor doi ursuleți panda s-a delectat tot cu un tort din bambus, însă decorat cu pepene roșu și fructul dragonului, în timp ce stătea la umbra unui adăpost din stuf.

Chimelong Safari Park găzduiește 14 exemplare de urs panda 

Chimelong Safari Park este unul dintre cele mai mari parcuri tematice cu animale sălbatice din Asia și găzduiește 14 exemplare de urs panda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si