Close sidebar
Close sidebar

Sarbatoare mare la romani! Unii au inceput sa petreaca inca de dimineata asa ca au uitat ce sarbatoresc: "Sunt trei sfinti - Arhanghel, Mihail si Gavril"

E sărbătoare mare, iar românul nu scapă nicio ocazie să mai uite de necazuri şi să petreacă un pic. Unii îi sărbătoresc încă de dimineaţă pe cei care poartă numele arhanghelilor, aşa că au uitat câţi sfinţi sunt astăzi, doi sau trei. ##VIDEO33252##


DISTRIBUIE
acest articol

Nici nu s-a crapat bine de ziua ca oamenii au si inceput cu voia buna. Doar o data in an sunt sarbatoriti cei care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril.

In Dobresti, intaiul om al comunei isi serbeaza ziua la munca. Unii au cam uitat ce sarbatoresc. Aceasta doamna din comuna doljeana Dobresti sarbatoreste trei sfinti „Arhanghel, Mihail si Gavril”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

„Sunt cei trei sfinti despre care mare lucru nu stiu, dar sarbatoresc ca eu am un sot in familie, ziua sotului meu si. sunt trei sfinti? Da trei sfinti, Arhangheil, Mihail si Gavril”.

Celor care nu s-au dumirit ce sarbatoresc astazi, le spunem noi. In fiecare an, pe 8 noiembrie, Biserica ii cinsteste pe Sfintii Mihail si Gavril.

Arhanghelii sunt pazitorii oamenilor de la nastere si pana la moarte si conduc cetele de ingeri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI