Moldovencele de peste prut fac senzatie pe partie: cu costume de ski roz si ochelari de soare de ultima fita, tinerele nu se uita la bani in cea mai luxoasa statiune de la noi.

- E foarte fain, mancarea buna, preturile sunt accesibile, de familie cam 2500 de euro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

- Eu ma descurc excelent!

Partiile, hotelurile si gratarele comeciantilor n-au stat goale nicio clipa. Pentru afacerile lor, venirea rusilor si moldovenilor este mana cereasca.

Comerciant: Au plecat romanii, au venit rusii... le pregatim tot ce le place lor. traditional romanesc.Mici, frigarui, coaste...Carnea! Orice, numai cu carne sa fie.

In Poiana Brasov- cea mai cautata statiune de la munte, preturile pe pachet pornesc de la 300 de euro de persoana.

Cristina Craiciu, hotelier: am pregatit 5 nopti cazare, program artistic, traditii.

La Gura Humorului, turistii au inceput sa vina inca de ieri dupa-amiaza. Partiile au fost si aici, pline ochi.


Si...ca sa se simta ca acasa, vanzatorii le pregatesc moldovenilor si aici bucate delicioase.

In Moldova, preturile pentru romanii din Republica Moldova pornesc de la 50 de euro pe noapte, iar cei mai multi turisti au optat doar pentru mic dejun. Rezervarile s-au facut din timp, iar hotelierii le-au pregatit oaspetilor petreceri speciale pentru Craciunul pe rit vechi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si