Fanii turcii din România, împreună cu cei români s-au bucurat să ia parte împreună la un eveniment special, în care vedeta a fost clubul de fotbal Fenerbahçe.

Citește și: VIDEO- Turcia, cadou inedit pentru România. Replica lucrării „Cartea științei muzicii după felul literelor”, scrisă de Dimitrie Cantemir, a ajuns în țara noastră

Özgür Kıvanç Altan, ambasadorul Turciei în România: „Suntem fericiți și mândri.

Republica fondată de Ataturk și tovarășii săi a ajuns la 100 de ani. Avem mulți cetățeni și multe asociații în România. Una dintre aceste asociații este Asociația Suporterilor Fenerbahçe din România. Sărbătorim centenarul în această seară.”

Olcay Kizil, președinte Asociația Suporterilor Fenerbahçe din România: „Asociația suporterilor Fenerbahçe din România a luat ființă în martie, anul 2001, în București. Cu prietenii din România am urmărit multe meciuri împreună în care au jucat și echipele din România, și din Turcia.”

Clubul Fenerbahçe a luat ființă în anul 1907

Oaspeții au fost invitați să sosească la ora 19:07, deoarece clubul Fenerbahçe a fost înființat în anul 1907.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Omer Susli, președinte Consiliul de Afaceri Turcia-România: „Suntem din toate culorile: din Fenerbahçe, din Beşiktaş, din Galatasaray, din Trabzonspor. Toate echipele din Turcia sunt unite în seara aceasta și toată lumea este un sporter al Fenerbahçe.”

Cosmin Cernat, vedetă Kanal D2 și Radio Impuls: „Deși, ca să glumesc un pic, eu sunt fan Galata, pentru că acolo au jucat Hagi și Popescu, astăzi m-am prezentat frumos la ora 19:07.”

Acest an este un prilej de sărbătoare nu numai datorită împlinirii a 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia. Anul acesta, Turcia și România aniversează 145 de ani de relații diplomatice, iar legătura dintre cele două țări este tot mai puternică.

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Kanal D: „Suntem împreună la cei 100 de ani de la înființarea Republicii Turcia și suntem atât de mândri, atât de bucuroși, împreună cu prietenii turci, dar și cu prietenii români. Astfel de evenimente sociale întăresc legătura dintre cele două țări, și în ceea ce privește afacerile turcești din România, Kanal D fiind una dintre acestea.”

Ufuk Tandogan, președinte Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România: „Mustafa Kemal Ataturk a construit o Turcie modernă. Prin urmare, ne vom aminti și vom proteja ceea ce a făcut.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe 29 octombrie, Republica Turcă sărbătorește 100 de ani de la fondare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si