Sărbători Fericite! Mesaje de Crăciun 2022. Transmite și tu aceste urări creștine tuturor apropiaților tăi!

Mesaje creștine de Crăciun 2022

,,In aceasta noapte luminata de lumina lui Isus, deschidem inimile noastre si spunem cu iubire: Craciun Fericit!”

,,Iti urez sa descoperi semnificatia cea mai profunda a Craciunului, sperand ca iti va darui pace, seninatate si vointa de a crede intr-o renastere”.

Citește și: Mesaje originale pentru Ajunul Crăciunului 2022: Urări, felicitări și imagini cu text

,,Bucuria sunetelor clopotelor ne anunta Nasterea Domnului nostru Isus si indreptandu-ne catre El, va uram numai bine si fericire. La multi ani! Craciun Fericit!”

Sărbător fericite! Mesaje, urări și felicitări de Crăciun

,,E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea Nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca magia sarbatorilor de iarna, cu zvon de colinde si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul vostru. Craciun Fericit!”

,,Hristos s-a nascut! Pentru ca minunea iubirii Sale sa poata umple fiecare inima in asteptare. Craciun Fericit!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

,,In aceasta zi binecuvantata, ingerii coboara pe pamant pentru a vesti Nasterea Domnului, raspandind in jur miresme dulci, presarate cu lumina, speranta, optimism… Prezenta lor este semnalata de mici bulgari zglobii, in interiorul carora se afla cate un mesaj care ne este inchinat noua, celor de pe fagasul marilor sperante. La atingerea pamantului, fulgii dau nastere la colinde unice care impodobesc coronita de brad. Sper sa fiti alaturi de ingeri si sa pastrati in suflet acest mesaj.

Si nu uitati: iubire, pace, credinta, lumina si Craciun Fericit!”

,,E Craciunul! Spiritul sau sa atinga inimile tuturor purtand darul cel mai pretios… pacea divina.”

Urări creștine de Crăciun 2022

,,Craciunul imi aminteste ca persoanele ca tine sunt o expresie a iubirii lui Dumnezeu pentru noi toti! Craciun Fericit!”

,,De peste deal o raza de lumina sa aduca: bucurie unde este durere, sanatate unde este boala, iubire unde este ura si multa caldura in inimile voastre. Craciun Fericit!”

,,Cu doua mii de ani in urma a plecat un mesaj de la o grota pentru oameni de buna vointa, inca si astazi este in cautarea destinatarilor, daruieste un zambet, daruieste iubire. Craciun Fericit!”

,,Va doresc ca magia Craciunului sa va lumineze inima si sa va intareasca bucuria de a impartasi, de a spera si de a schimba viata voastra.”

,,Cu doua mii de ani in urma o samanta a incoltit intr-o grota, si astazi inca mai infloreste aducand fructe bogate, daruieste un zambet, daruieste iubire. Craciun Fericit!”

Citește și: Ajunul Crăciunului 2022: Tradițiile legate de venirea lui Moș Crăciun

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si