Sărbătorile de iarnă 2021. Trendurile în materie de decorațiuni sunt spectaculoase anul acesta: De la brazi care se mișcă, până la figurine cu iz parizian sau chiar exotic, toate sunt la modă. Curioșii sunt atrași de strălucirea vitrinelor, așă că fie se opresc să facă poze, fie nu pleacă acasă până nu cumpără câte ceva.

Vitrinele unui magazin din Capitală ar putea concurca cu ușurință cu spectaculoasele decorațiuni de Crăciun pe care le vedem în Viena sau chiar la New York.

Aici, s-a muncit timp de câteva luni pentru ca rezultatul să fie impresionant. Așa se face că nu puțini sunt cei care se opresc în drumul lor să admire vitrinele.

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

Sărbătorile de iarnă 2021 se apropie

[Sursa foto: pixabay.com]

Sărbătorile de iarnă stârnesc creativitatea comercianților

O altă vitrină a fost gândită și ca un loc instagramabil. Cu alte cuvinte, ea devine cu ușurință un cadru ideal pentru o fotografie care poate strânge sute sau mii de like-uri pe rețele de socializare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Când se deschid târgurile de Crăciun în 2021 din Bucureşti, Sibiu şi Braşov? Reguli de acces

Prețurile pentru astfel de decorațiuni superbe pornesc de la 45 de lei per glob și pot depăși 200 de lei pentru diverse figurine din sticlă sau lucrate manual. Cât despre obiectele folosite la crearea unui decor, vorbim despre prețuri ceva mai mari, de la 300 de lei până la 1.000 de lei.

Citeste si: Când se aprind luminițele de Crăciun în Bucuresti 2021? Regulile impuse la târgurile pentru sărbătorile de iarnă- VIDEO

Magazinele din mall, pregătite de sărbători

Nici magazinele din mall nu s-au lăsat mai prejos. Deja aici spiritul Crăciunuil este prezent oriunde ai întoarce privirea.

Vitrinele, decorate de sărbătoare[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Cu cât e mai frumoasă vitrina, cu atât îți vine să intri în magazin să vezi și să cumperi.

Citeste si: VIDEO| Capitala Austriei, Viena, a îmbrăcat deja haine de sărbătoare! Celebrele târguri de Crăciun au fost deschise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si