Sărmăluţe cu brânză. Secretul pe care nu îl știe nimeni pentru o mâncare absolut delicioasă!
Iată o reţetă fabuloasă de sărmăluţe cu brânză!
Ingrediente pentru 4 porţii de sărmăluţe cu brânză
20 de frunze foi de viţă
200 grame branză dulce
100 grame telemea
50 grame de orez
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
30 ml de ulei
1 legatură de mărar
400 ml suc de roşii
20 grame sare
2 grame piper
Mod de preparare sărmăluţe cu brânză
Sărmăluţe cu brânză. Ceapa tocată mărunt se călește în ulei, apoi se adaugă orezul, se amestecă bine și se fierbe 10-15 min, până se umflă orezul, după care se lasă la răcit. Se
opăresc foile de viţă în apă clocotită aproximativ 1-2 minute, se scurg de apă și se lasă la răcit. Într-un vas se combină brânza de vaci, telemeaua rasă, mărarul tocat și compoziția de orez, apoi se amestecă ușor. Cu acesta compoziție se împachetează sărmăluțele în foi de vită, se așează într-un vas, se toarnă deasupra sucul de roșii apoi se introduce la cuptor timp de 30-40 de minute.Citeste si: Cea mai bună zacuscă de vinete. Află-i secretul