Jandarmeria Bistriţa-Năsăud a transmis, sâmbătă, că o femeie în vârstă de 62 de ani din Viile Tecii a sunat la 112 şi a cerut sprijinul jandarmilor pentru a înlătura un șarpe  care i-a intrat în curte.

Citește si: Femeie mușcată de viperă, pe Transfăgărășan

Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil s-au deplasat la adresa indicată şi au prins șarpele de peste un metru lungime.


Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul natural.

O familie din Slatina a trăit spaima vieții. Un șarpe de 2 metri a apărut în casa lor

O familie din Slatina a trăit spaima vieții după ce s-a trezit cu un șarpe de doi metri în propria casă. Oamenii au sunat imediat la 112.

Citește si: Șerpi de peste 1,5 metri au fost găsiți în spațiile verzi din Târgu-Jiu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Incidentul neplăcut a avut loc joi după-amiază.

Proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a fost cel care a sunat la 112.

Bărbatul nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de problemă, așa că nu a mai stat pe gânduri și a cerut sprijinul jandarmilor pentru a scăpa de creatură.

În doar câteva minute de la apelul bărbatului, echipele de intervenție s-au deplasat la fața locului, în municipiul Slatina.

Citește si: Salman Khan a fost mușcat de un șarpe în ziua de Crăciun

Ajunși acolo, în holul unei locuințe, jandarmii au descoperit un șarpe de aproximativ 2 metri. Reptila a fost capturată și eliberată în mediul natural.

Acest tip de șerpi sunt neveninoși, însă nu este plăcut ca un astfel de șarpe să își facă apariția în locuința unui om. De cele mai multe ori, din păcate, ei sunt uciși, oamenii văzându-i drept un real pericol.

Citește si: O femeie care își aștepta rândul la un Fast-Food și-a prins părul cu un șarpe. Imaginile au făcut înconjurul internetului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si