@cristinapuceann @bogdandelaploiesti.haz ♬ sunet original- CRISTINA PUCEAN

După ce s-a spus că Bogdan de la Ploiești are un copil, și o soție pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor, tânărul dă lovitura. Manelistul s-a afișat alături de o dansatoare celebră din România. Cei doi au fost văzuți adesea împreună, deoarece colaborau pe plan profesional.

De data aceasta, munca e muncă, dragostea e dragoste, iar Bogdan și Cristina au plecat în vacanță. Cuplul s-a fotografiat în locuri incredibile din Grecia.

@bogdandelaploiesti.haz #now #5pasidebine #viral #fy #4u #video #romania #bdlp @CRISTINA PUCEAN ♬ Paro- Speed Up- Nej

Fanii celor doi au reacționat imediat și se întreabă dacă ei formează un cuplu sau nu. Bogdan s-a filmat chiar în timp ce o sărută pe blondină, iar acum vrea să clarifice situația.

Citește si: Bogdan de la Ploiești, la „Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive- Mărturisiri impresionante ale artistului momentului, cu cea mai rapidă ascensiune în trending-ul din România

Artistul este cunoscut și pentru faptul că nu vrea relație, în plus de asta de-a lungul timpului nu s-a afișat oficial cu nicio femeie. Ocazional el mai posta anumite fotografii sau filmulețe cu femei, dar erau doar aventuri de-o noapte.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Este pentru prima dată, când Bogdan Marian Aldea, cunoscut drept Bogdan de la Ploiești, s-a afișat cu o femeie. Cu toate acestea, el neagă că ar avea o relație. Recent, cei doi s-au postat în timp ce se sărutau, dar imaginile au venit și cu o explicație.

Relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au sărutat. Imaginile i-au pus pe urmăritori pe gânduri. Cei doi se află în vacanță în Grecia, iar de când au plecat s-au tot pozat și filmat în ipostaze tandre.

Citește si: Bogdan de la Ploiești a ajuns pe masa de operație. La ce tip de intervenție a fost supus cântărețul

Cântărețul a uimit pe toată lumea după ce a postat un filmuleț în care Cristina Pucean îi aranja cămașa, iar l-a final se îndrepta sper el să îl sărute. El nu a filmat exact sărutul, însă a lăsat de înțeles că asta a făcut. La descrierea filmulețului Bogdan a explicat că filmează pentru clip, însă nu știm dacă este tocmai adevărat.

Bogdan de la Ploiești adoră glumele. De-a lungul anilor a demonstrat acest lucru fanilor. Rămâne de văzut dacă este vorba doar despre un clip video sau cei doi formează o relație.

bogdan de la ploiești și pucean

Bogdan de la Ploiești, alături de Cristina Pucean.

[Sursa foto: Captură Video]

Citește si: Bogdan de la Ploiești a părăsit România. Artistul își deschide o afacere în Elveția

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Filmăm pentru un nou videoclip’’, a scris Bogdan de la Ploiești ca drept explicație.

Citește si: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, prima imagine împreună din vacanță. Cum s-au fotografiat cei doi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si