Close sidebar
Close sidebar

Sarutul care a facut inconjurul lumii. Cum au stralucit Emmanuel Macron si sotia lui dupa castigarea alegerilor prezidentiale din Franta

Emanuel Macron face istorie. După ce s-a casatorit cu fosta lui profesoara din liceu a devenit si cel mai tanar sef de stat al Frantei, dupa Napoleon. Iar contra-candidata lui nu a parut prea afectata de infrangere.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dansul infringerii poate ca reprezinta miscarile lui Marine Le Pen, candidata la presedintia Frantei, care a pierdut alegerile! N-a dansat dar a urcat pe scena ca o invingatoare.

Brigitte Trogneux, sotia noului ales presedinte este de astazi cea mai urmarita femeie din Franta. Nu ca pana acum povestea de dragoste cu Emanuel Macron n-ar fi fost una de prima pagina.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei doi, el 39 de ani, ea- 64, s-au cunoscut in liceu. Ea profesoara de teatru, maritata si cu 3 copii, el- elev.  Nu a contat, insa! Nici macar parintii lui nu au reusit sa ii desparta.

Imediat ce Macron a terminat liceul Brigitte a divortat si s-a mutat alaturi de el in Paris. Abia in 2007 au mers in fata altarului.

Un sarut care a facut inconjurul planetei. O Prima Doamna ce pare indragostita ca in prima zi, desi diferenta de varsta este de 25 de ani.

De altfel, Brigite Trogneux i-a stat alaturi sotului ei la fiecare pas facut in campania electorala.


66% dintre voturi au mers, ieri, la Emanuel Macron, care a devenit, astfel, cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa Napoleon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI