Close sidebar
Close sidebar

Sase adolescenti au murit intoxicati la o petrecere. Tatal a doi dintre ei a facut descoperirea socanta

Un tata a descoperit cadavrele a sase adolescenti, dintre care si si frati, dupa o petrecere. Ingrijorat ca nu raspunde la telefon, barbatul a mers la casa de piatra din orasul german Arnstein, unde adolescentii au dat o mica petrecere.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Victimele erau cei doi copii ai sai si alti patru tineri, toti cu varste cuprinse intre 18 si 19 ani. Politia a declarat ca nu există urme de abuz si ca, cel mai probabil, cauza mortii a fost intoxicarea cu monoxid de carbon, relateaza mirror.co.uk.

Se pare ca adolescentii au folosit o soba cu lemne in cladire, deoarece temperatura de afara ajunsese sub – 11 grade.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

„Tatal voia sa vada daca copiii lui sunt bine cand a facut descoperirea socanta. A chemat imediat ambulanta, insa a fost prea tarziu. Cei sase tineri erau deja morti”, a declarat un politist.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI