Close sidebar
Close sidebar

Șase cetățeni afgani, aflați într-un camion cu jucării, au fost prinși la Nădlac când încercau să treacă ilegal în Ungaria

Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Nădlac II au găsit într-un automarfar încărcat cu jucării șase cetățeni afgani care încercau să treacă frontiera ilegal în Ungaria.

Madalina Grigore,

Șase cetățeni afgani au fost prinși când încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Aceștia erau ascunși într-un camion cu jucării.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În data de 15.12.2021, în jurul orei 09.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, jucării pe ruta România-Italia”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citeste si: O mașină condusă de o femeie transporta opt migranți indieni

Cetățeni afgani, solicitanți de azil în România

În urma controalelor efectuate în mijlocul de transport, polițiștii au descoperit în compartimentul de marfă, șase cetățeni afgani. Polițiștii de frontieră au stabilit că cei identificați sunt cetățeni afgani, solicitanți de azil în România. 

Polițiștii de frontieră au demarat cercetări pentru stabilirea activității infracționale, urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale.

Citeste si: Atentat la un spital militar din Kabul. Cel puțin 19 persoane au fost ucise și 43 au fost rănite în urma a două explozii

O mașină cu migranți s-a izbit de o casă din Ungaria

Din primele informații, șoferul autovehiculului a refuzat să oprească la un control al poliţiei în oraşul Morahalom, în apropiere de graniţa cu Serbia.

Şapte persoane au murit şi patru au fost rănite după ce o maşină înmatriculată în Serbia și care transporta migranţi s-a izbit de o casă luni seară în Ungaria, informează poliţia, potrivit Reuters. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopții, când șoferul unui autoturism de tip MPV era verificat de poliție, moment în care a încercat să fugă de aceștia, conducând cu viteză, potrivit poliției ungare. Mașina s-a lovit apoi de o casă și s-a răsturnat. În mașină erau zece migranți.

Citeste si: Șase migranți afgani au fost descoperiți de polițiștii de frontieră într-un TIR ce transporta jucării de pluș

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI