Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- UPDATE: Unul dintre cei șase copii loviți pe o trecere de pietoni din Petroșani a decedat. Șoferul a fost reținut

Un bărbat ce nu deținea permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice a lovit, cu mașina, șase copii pe trecerea de pietoni. Unul dintre copii a decedat.

Diana Bostan,

Accident Petroșani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE:  ”A murit unul dintre copiii accidentaţi la Petroşani”, a anunţat IPJ Hunedoara. Este vorba de un copil de 11 ani, internat la spitalul din Petrosani, la ATI. 

Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost prins ulterior de către polițiști. Unul dintre copii a fost resuscitat de către medici.

Șase copii au fost loviți pe o trecere de pietoni din Petroșani

Un copil de 11 ani a fost resuscitat de către echipa medicală, alți patru au fost duși de urgență la spital, iar al șaselea a fost dus la spital de familie.

Citește și: Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

”În urmă cu puţin timp, la Petroşani, 6 copii au fost răniţi de un autoturism, pe o trecere de pietoni. Au fost alocate de urgenţă trei ambulanţe SMURD şi trei ale SAJ.  Din primele informaţii primite rezultă că până în momentul de faţă, 3 copii au fost transportaţi de către SAJ Hunedoara la Spitalul Municipal Petroşani şi unul de către echipajul SMURD”, transmite ISU Hunedoara.

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Tânărul de 19 ani a fugit de la fața locului, dar a fost prins de organele legii. El nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Plan malefic pus la cale de un bărbat pentru a-și omorî fosta soție

”Astăzi, în jurul orei 22.00, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, un conducător auto a accidentat şase tineri, pe trecerea de pietoni, după care a părăsit locul faptei.

La scurt timp, în urma declanşării activăţilor specifice, a fost identificat în localitatea Aninoasa, pe strada Căzăneşti, un tânăr de 19 ani, din Aninoasa, care nu posedă permis de conducere, bănuit de comiterea evenimentului rutier”, a transmis IPJ Hunedoara.

”Conducătorul auto a prezentat o concentraţie la etilotest de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, şi a fost condus la unitatea medicală din Petroşani, în vederea recoltării probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a informat IPJ Hunedoara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI