Close sidebar
Close sidebar

Şase fraţi din Constanţa trăiesc într-o sărăcie lucie! Micuţii sunt nevoiţi să-şi care zilnic apa cu găleata, din vecini

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In aceasta seara va prezentam povestea impresionanta a 6 frati care indura cu demnitate greutatile vietii. Micutii  locuiesc sub un acoperis care sta sa se prabuseasca, iar apa potabila si-o cara singuri cu galeata, din vecini.

Intr-un colt mic al unui CAP lasat de izbeliste si-au gasit cuib 7 suflete:  6 copii si mama lor vaduva.  De 12 ani locuiesc aici,  ingramaditi in doua camere mici.  Pe chipul micutilor se citeste, insa,  o inocenta ce nu  paleste in fata greutatilor.

Nicoleta Stefan- o localnica din Navodari, a auzit despre situatia micutilor si de ceva timp ii ajuta cum poate. Ii iubeste pe cei mici ca pe propii copii. Pentru cateva zile i-a luat la ea acasa, pentru a le arata  ce inseamna  o viata normala.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In locuinta saracacioasa, micutii n-au toaleta. Niste vecini  le-au darmat haznaua din curte iar copiii isi fac acum nevoile unde pot. Singura baie pe care au vazut-o vreodata a fost in casa Nicoletei.

In modesta lor locuinta micutii n-au nici apa curenta, asa ca zilnic aduc bidoane pline de la un put din sat.  Cand mama micutilor gaseste de lucru cu ziua, Andreea este a doua lor mama. Fata de 14 ani ii hraneste si ii ingrijeste pe fratii mai mici, apoi merge negresit la scoala.

Andreea se bazeaza si pe fratele ei, Florin. Dupa moartea tatalui lor, baiatul a devenit stalpul familiei.

Cei 6 copii spera ca vor avea, candva, o viata frumoasa, asa cum au experimentat pentru scurt timp atunci cand Nicoleta i-a dus pentru prima oara la mare. Fratii locuiesc la 20 de minute distanta de litoral, dar pana anul acesta nu vazusera niciodata plaja noastra.

Reprezentantii autoritatilor locale spun ca incearca sa stranga bani pentru a repara locuinta micutilor, dar nu se stie cand vor reusi.

Daca va impresioneaza povestea acestor copii, puteti sa-i ajutati scriindu-ne la adresa redactiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI