Close sidebar
Close sidebar

Sase kilometri de autostrada vor fi inaugurati anul acesta, desi trebuiau predati in 2017!

Din vara ar trebui sa circulam pe 6 kilometri noi de autostrada! Vi se pare putin? La ritmul romanesc de lucru, e un adevarat record. Unde mai pui ca vorbim despre o autostrada urbana, luminata, un drum la standarde occidentale. Va aratam imediat cum arata minunea filmata din drona!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lucrul la autostrada urbana, intre centura capitalei si Soseaua Petricani inainteaza rapid. E drept, la nivelul solului descoperim un panou care aminteste de 2017 drept termen de finalizare.
 
Acest tronson are 6 kilometri si acum se lucreaza la ultimii 3. E vorba despre bucata de autostrada care poate rezolva problema aglomeratiei de pe centura!
E drept, autostrada urbana se va opri in capitala intr-o zona care oricum e aglomerata, pe soseaua Petricani!
 
 
Daca in Romania marile proiecte de infrastructura merg din amanari in amanari, alte tari ne dau adevarate lectii. Sa privim spre India, de exemplu!
 
E drept, nu ne putem compara cu India, care are o cu totul alta suprafata si un alt Produs Intern Brut. Dar autostrazile sunt vitale si pentru economia Romaniei. Ce sa mai spunem de nervii soferilor blocati in trafic?!

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI