Șase persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN 2, la intrarea în municipiul Buzău dinspre Ploieşti. Una dintre victime a rămas încarcerată, fiind scoasă de echipajele de pompieri. Şoferul vinovat consumase alcool.

Potrivit Poliției, șoferul unui autoturism Sķoda, un bărbat de 49 de ani, care se deplasa către Buzău a pierdut controlul volanului pe fondul unui carosabil umed și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma impactului, șase persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată. Victimele au fost transportate la spital.

Șoferul care a intrat pe contrasens era băut, spun polițiștii, etilotestul indicând o valoare de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Maşina sa, o Skoda, are pe roţile din faţă anvelope de vară, deşi afară burniţează. Acesta era însoțit de doi bărbați de 40 și 68 de ani. Cealaltă mașină era condusă de o femeie de 37 de ani care avea alături de ea o tânără de 17 ani și un tânăr de 27 de ani.

Traficul a fost deblocat în zona accidentului după mai bine de o oră și jumătate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si