Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit autoritaţilor locale, in timpul furtunii de vineri dupa-amiaza, din municipiul Iasi, sase persoane care se adapostisera sub un cort au fost ranite dupa ce acesta a fost luat pe sus de vijelie.

Cinci persoane au fost ranite usor, refuzând sa fie duse la spital, insa cea de-a sasea a fost transportata la Spitalul de Neurochirurhie pentru investigaţii suplimentare.

Incidentul s-a petrecut in timpul furtunii din cursul dupa-amiezii, când oamenii care urmau sa participe la festival s-au adapostit in niste corturi montate pe un câmp de la marginea orasului, iar la un moment dat un cort a fost luat pe sus de vijelie lovindu-i pe cei aflaţi in zona respectiva.

Festivalul Afterhills urma sa inceapa vineri dupa-amiaza, insa deschiderea acestuia a fost amânata cu câteva ore din cauza furtunii care a durat aproximativ o jumatate de ora.

La festival participa 101 trupe si artisti din România si strainatate, organizatorii mizând pe participarea a câtorva zeci de mii de oameni. Evenimentul este programat sa se desfasoare trei zile, inclusiv pe timpul nopţii.

Bugetul anunţat de catre organizatori pentru acest festival se ridica la doua milioane de euro.

Zeci de copaci s-au rupt, vineri dupa-amiaza, la Iasi, in timpul unei furtuni puternice, iar unul dintre arbori a cazut peste un tramvai, fara a se inregistra victime. Vijelia a durat aproximativ jumatate de ora, fiind afectate toate cartierele din municipiu.

Din cauza copacilor rupţi de vijelie, mai multe masini au fost avariate.
De asemenea, bucaţi de tencuiala s-au desprins de pe pereţii unor cladiri din centrul orasului.

Autoritaţile spun ca a fost una dintre cele mai violente furtuni care s-a inregistrat la Iasi in ultimii ani.

Judeţul Iasi a fost vineri, pâna la ora 16.00, sub avertizare cod portocaliu de furtuna, fiind inregistrate "intensificari ale vântului cu aspect de vijelie cu viteze ce vor depasi la rafala 90 de kilometri la ora, frecvente descarcari electrice si grindina de dimensiuni medii".
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si