Close sidebar
Close sidebar

Sase raniti in urma unui accident produs pe DN1B, in judetul Buzau, in care a fost implicat un sofer caruia tocmai ii fusese retinut permisul

Sase persoane au fost transportate la spital in urma unui accident produs marti seara pe DN 1 B, in localitatea Dealu Viei, judetul Buzau. soferul unuia dintre vehiculele implicate ramasese fara permis cu cateva minute in urma.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Buzau, Mihail Draghiciu, accidentul s-a produs intre un autoturism si o autoutilitara,  iar cele sase victime provin din ambele autovehicule.

Din primele informatii, soferul autoturismului se indrepta dinspre Mizil spre Buzau iar la un moment dat a incercat sa faca un viraj la stanga catre localitatea Dealu Viei. A fost momentul in care masina a fost acrosata de o autoutilitara  condusa de un tanar in varsta de 20 de ani,  care depasea un alt vehicul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

soferul autoutilitarei fusese sanctionat si i se retinuse permisul de conducere pentru viteza (106 km/h in localitate), cu cateva minute inainte de accident.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat, iar pentru salvarea lui au intervenit pompierii de la ISU Buzau.
Alte cinci persoane din ambele masini au fost ranite.

Traficul pe DN 1 B Buzau -  Ploiesti, la Dealu Viei, se desfasoara alternativ, pe un singur sens.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI