Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de azi pe DN 2 (E85). În accident a fost implicat și un autocar. 

"Pe DN2 (E85) Adjud-Focşani, la ieşirea din localitatea Adjud, din judeţul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, fiind evaluate medical" , se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic. 

Citește și: Accident dramatic în comuna Berceni, județul Ilfov! Doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, autocarul efectua o cursă regulată pe ruta Botoșani-București, iar acesta transporta, în momentul accidentului, 10 pasageri.  

La locul accidentului s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială cu apă și spumă.  

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat pe sensul Adjud- Focşani.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Descoperire dramatică! O copilă de un an a fost găsită fără suflare într-o mașină parcată

Accident dramatic în comuna Berceni, județul Ilfov! Doi polițiști au fost transportați de urgență la spital

Accident în comuna Berceni, județul Ilfov! O autospecială de poliţie care se afla în misiune a fost implicată, joi, 8 iunie 2023, într-o coliziune cu alte două autoturisme.

Mașina în care se aflau oamenii legii a fost lovită de un autoturism, care ulterior a mai intrat în altă mașină. În urma coliziunii, doi agenți au suferit răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost izbit în plin de o mașină în timp ce se afla pe scuter. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un echipaj de poliție, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și care se deplasa în regim prioritar pe Bulevardul 1 Mai, din comuna  Berceni, județul Ilfov, la o intervenție sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost acroșat de un alt autoturism, care se deplasa pe strada Codrului din aceeași localitate.

Citește și: Un bărbat cu alcoolemie mare a fost lovit pe o trecere de pietoni de o Ambulanță

În urma coliziunii, primul autoturism a intrat în impact cu un alt vehicul care circula din sens opus față de autospeciala de poliție.

Ca rezultat al accidentului rutier, cei doi polițiști implicați au suferit răni și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citește și:  Detalii de ultimă oră despre copilul care a fost salvat dintr-un bazin cu apă, în Timiș! Micuțul s-a stins din viață

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si