O soferita care circula pe autostrada A1 Sibiu- Sebes, a luat cea mai proasta decizie cu putinta, interzisa de altfel prin lege si a incercat sa intoarca masina. In timpul manevrei, alte doua masini care circulau regulamentar pe prima si a doua banda, s-au izbit de masina condusa de femeie, iar coliziunea a blocat traficul. ”Din primele cercetari, o conducatoare auto a intors neregulamentar, autoturismul condus de aceasta fiind lovit de alte doua turisme conduse regulamentar pe banda 1, respectiv banda 2”, au precizat reprezentantii Politiei Sibiu.

La locul accidentului au intervenit politia, mai multe salvari, dar si un echipaj de descarcerare pentru ca doua dintre cele sase victime au fost prinse intre fiarele contorsionate in urma impactului violent. Reprezentantii Ambulantei au declarat ca au preluat o femeie de 45 de ani, o fata de 16 ani si un baiat de 17 ani, toti constienti.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Traficul a fost ingreunat din cauza accidentului si s-au format coloane de autovehicule.

Politistii au dirijat circulatia in zona respectiva, iar la fata locului s-au facut masuratorile necesare.

sursa:news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si