Într-o dezvăluire surprinzatoare făcută în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzata in aceasta duminica, la ora 12:00, pe Kanal D2 si la Radio Impuls, celebrul DJ și producător muzical Sasha Lopez a dezvăluit că locuinţa pe care a construit-o cu multă trudă și iubire va trebui să fie vândută, din cauza unor motive bine intemeiate! Invitat în emisiunea moderata de Cosmin Cernat, Sasha Lopez a dezvăluit detaliile.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Țara Hațegului, un loc de neuitat

De mai bine de 2-3 ani, Sasha Lopez și-a concentrat eforturile pentru a-și construi o frumoasă casă, în mijlocul naturii, în apropierea unei păduri idilice. Cu multă iubire și pasiune, casa a prins contur, iar Sasha și-a imaginat o viață liniștită, departe de agitația urbană. Cu toate acestea, visul său a fost spulberat atunci când a aflat că o autostradă amenință să distrugă pădurea din fața casei sale, situată la doar 80 de metri distanță.

Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuți DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”

“Noi ne-am apucat de o casa pe care o construim de 2-3 ani si am aflat de curand ca va trece o autostrada chiar prin padurea din fata casei, care se afla la 80 de metri  de noi… Padurea nu o sa mai existe, am fost si am numarat si copacii, raman doar 3 copaci… Inteleg toate lucrurile astea, dar acum trebuie sa vindem casa”,  a dezvaluit Sasha Lopez in emisiunea lui Cosmin Cernat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii

Cu toate că înțelege necesitatea dezvoltării și modernizării infrastructurii, Sasha Lopez se vede nevoit să-și vândă casa, sperând să găsească un cumpărător căruia să-i împărtășească dragostea și respectul pentru natură și frumusețea ei.

"Cuiva poate o să îi placă. Cred că mă mut în Bali",  a mărturisit cu tristețe Sasha, dorind să-și găsească un loc în care să se refugieze și să-și regăsească liniștea sufletească în mijlocul naturii.

Citește și: Mihai Ghiță și Radu Andrei Tudor vor învârti în această seară “Roata Norocului”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si