Close sidebar
Close sidebar

”Satana de la Roma” rupe tăcerea! Declarații șocante în scandalul sexual al anului

Scandalul sexual dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan, care s-a lăsat cu plângeri penale, scoate la iveală adevăruri șocante. Pentru prima oară, Meri Stipo, cea pe care regretatul artist Aurelian Preda o prezenta ca fiind soția lui, rupe tăcerea și povestește lucruri terifiante.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Aurelian Preda mă folosea pe mine și pe copiii mei ca paravan”, susține cea supranumită ”Satana de la Roma”. Aceasta povestește cum Ana dormea în pat cu tatăl ei și cu Nicușor Iordan, dar și cum a ajuns să-i blesteme după ce i-au distrus apartamentul. Femeia mai mărturisește că Ana a fost în pragul sinuciderii după ce ar fi fost abuzată sexual de Nicușor Iordan.

Ana Maria Preda, fiica adoptivă a regretatului artist Aurelian Preda, ar fi trăit într-o minciună toată viața. Asta până când mai multe nenorociri s-au abătut asupra ei și s-a decis să facă lumină. Scenariile și poveștile țesute de cei care au crescut-o i-ar fi făcut mult rău, simțindu-se folosită chiar ca un paravan în fața celor care îl prețuiau pe tatăl ei ca pe-o icoană.

Citeste si: ”Satana de la Roma” dezvăluie ororile sexuale din muzica populară

”Eu eram mai bătăușă.

Înainte să terminăm liceul, eu l-am bătut. Am fost colegi de liceu doi ani de zile, apoi drumurile noastre s-au despărțit. A rămas un secret între mine și el, de aceea el îmi spunea și avea toată încrederea, mereu îmi spunea: «Sora mea, tu ești mai bună decât sora mea de sânge». Eu eram sora, sorela”, a mărturisit Meri Stipo pentru CANCAN.RO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Meri a plecat în Italia, apoi l-a reîntâlnit pe Aurelian la primul lui loc de muncă, vânzător la aprozar. Atunci și-au reînnodat prietenia, artistul ajutând-o pe Meri să cumpere un apartament în Pitești, în care l-a și lăsat pe Aurelian să locuiască.

Apela la ea, ori de câte ori avea o problemă.

Citeste si: Mesajul fiului lui Andrei Gheorghe: “Am murit ca sa muriti voi de ciuda ca n-o sa aflati niciodata dac-a fost sau nu supradoza. A fost supradoza de viata, bai, imbecililor!”

”- El, când explica ceva, părea o disperare în vocea lui. Și zice: ”Măi, am o problemă. Nepoata mea este gravidă”.

– Nu v-a zis că ar fi gravidă cu el?

– Nu, nu! Mi-a zis că fata a mers la discotecă și acolo un grup de băieți…”, a mai spus Meri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI