În timpul unei discuții cu enoriașii săi, ÎPS Teodosie a fost întrebat de o credincioasă  dacă este păcat să folosească bonurile de masă, dacă sunt pe card. Atât ÎPS Teodosie cât și preotul Tănăsescu au explicat cum stau, de fapt, lucrurile. Aceștia au transmis că multe persoane trăiesc cu frica că pe acele carduri s-ar ascunde Satana.

Citește și: ÎPS Teodosie a sesizat instanța de judecată cu privire la calomniile aduse de "călugărul Călin"

Mulți oameni consideră cardul bancar precum o unealtă a Diavolului, și asta pentru că, în primul rând, citit invers, apare numele acestuia (card – drac). Totodată, în Biblie, se vorbește de un semn folosit pentru a cumpăra și a vinde. „El face ca toți, mici și mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Nimeni nu poate cumpăra sau vinde decât cel care are semnul sau numele fiarei, sau numărul numelui ei. Cine are pricepere să calculeze numărul fiarei, căci este numărul unui om: numărul ei este 666.”, se arată în capitolul 13.

Ce părere are ÎPS Teodosie despre cardurile bancare

ÎPS Teodosie a fost întrebat de o enoriașă dacă e păcat să scoată bani de pe card pentru că, mai nou, la serviciu, banii pe care înainte îi primea sub formă de tichete, îi intră în cont.

Citește și: ÎPS Teodosie a rămas fără șofer

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Sunt reținută în a-l folosi, e păcat? Până acum le primeam ca tichete de la serviciu, dar acum e pe card“, a întrebat aceasta.

Primul care a dat un răspuns a fost preotul Eugen Tănăsescu și, ulterior, ÎPS Teodosie a confirmat spusele acestuia.

„Există unii credincioși cu frica aceasta că în card s-ar ascunde Necuratul“, a explicat preotul Tănăsescu. „Da, anumite coduri, cifre… Să știți că acele cifre n-au nicio importanță. În Sfânta Scriptură, am spus de atâtea ori, în Cartea Apocalipsei, avem scris expres numărul 666.”, explică preotul.

Citește și: Imagini uluitoare cu ÎPS Teodosie. S-a rugat, în genunchi, pe câmp pentru a atrage ploaia

„Nu e în fond răul în cifră, ci în simbol. Nu e o pecete care intră în noi, nu trebuie să intrăm cu asemenea cip. Cu asemenea cifre sau bare sau semne de pe un tichet, un aliment, acestea nu sunt în sine lucruri dăunătoare“, a spus ÎPS Teodosie.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Preoții au lămurit-o pe credincioasa cu frică de Dumnezeu pentru a ști ce poate să facă de acum încolo cu acele carduri bancare.

Citește și: Programul slujbelor la Peștera Sfântului Andrei. Cinci episcopi străini participă miercuri la hramul mânăstirii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si