Locuitorii din patria lubenitelor sunt gata de rascoala! De curand, au aflat ca, dupa o viata traita-n Dabuleni, mortii lor isi vor dormi somnul de veci in alta comuna. De vina, spun ei, e o hotarare a instantei.

"Nici mortii n-ar vrea. Cum adica, imi fac sarindari, imi fac gropi, imi fac tot la biserica din Dabuleni si acum apartin de Calarasi."

"Cine l-a trecut, sa plateasca impozit si la primarie, sa plateasca si groapa, sa plateasca tot"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

IN STRADA, PENTRU MORTII LOR

Miza judecatii dintre cele doua primarii a fost o palma de pamant de 500 de metri patrati, pe care se afla statiunea de cercetare, liceul, dar si o parte din cimitir. Cum Dabuleniul a pierdut procesul, s-a ajuns ca mortii sa fie impartiti.

Vergica Sovaila- primarul comunei Calarasi -  sigur cand pierzi un proces si faci campanie electorala pe chestia asta va dati seama ca acuma nu le pica bine.

Suparati pe decizia instantei, cei din Dabuleni spun ca vor iesi in strada. De partea lor sunt si autoritatile care anunta ca, daca va fi cazul, vor merge si pana la CEDO, ca sa-si ia mortii si bunurile inapoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si