Situaţie revoltătoare, în plină zi, pe o stradă din Satu Mare.  Atenţie! Urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat

Un bărbat de 49 de ani a murit pe stradă, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor. Zeci de minute s-au chinuit medicii să îl readucă la viață, din păcate fără succes, informează Observator.

Citește și: Paul a avut parte de un sfârșit tragic la doar 23 de ani: ”Ai fost mult prea bun pentru lumea asta!”

Zeci de minute s-au chinuit medicii să îl readucă la viață pe bărbat.

Zeci de minute s-au chinuit medicii să îl readucă la viață pe bărbat.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deşi la acea oră pe acolo treceau mai mulţi oameni, nimeni nu a sărit să îl ajute pe bărbatul căruia i se făcuse rău. La un moment dat, doi tineri au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Din nefericire însă, deşi i-au aplicat manevre de resuscitare, medicii nu au mai reuşit să îl readucă la viaţă pe bărbat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei.

[Sursa foto: Observator]

Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi depus la prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei pentru determinarea cauzelor exacte care au dus la decesul bărbatului.

Bărbat găsit mort pe stradă în condiții suspecte

Săptămâna trecută, în comuna ieșeană Holboca un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort pe o stradă în niște condiții suspecte. Pe fir au intrat oamenii legii care efectuează verificări în vederea stabilirii întregii situații, informează BZI.ro.

La scurt timp, bărbatul a fost identificat. Era vorba despre Gheorghe Daniel.

Potrivit surselor apropiate anchetei, acesta a fost găsit cu niște urme de violență în zona capului, dar încă nu s-a putut confirma dacă au fost prin lovire sau au apărut în momentul unei căderi. 

„Vecina mea l-a găsit dimineața. S-a speriat și a început a țipa. Nu și-a dat seama despre cine este vorba, dar tot ce a putut face a fost să sune la poliție. Când a povestit am rămas șocați. Să găsești un om pe stradă, mort și plin de vânătăi, e sumbru”, povestește o femeie din comună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si